About
Playlists
Sign up
1

Mestni inkubator 2021/2022 - prijave

Tuesday, November 2, 2021 23:59
Add to calendar
Join
OverviewBadges

Mestni inkubator 2021/2022 - prijave

Tuesday, November 2, 2021 23:59
Join

Content

Šesta sezona vpisa v program Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je tu. Vabimo mlade med 18 in 29 let, da uresničijo svoje ideje in soustvarjajo Ljubljano. Iščemo ideje, ki so ustvarjalne, solidarne, zelene. Ideje pomagamo spremeniti v projekte, pobude, produkte, podjetja.

V programu ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ mladi pridobijo znanje, mentorstvo in finančno podporo. Mlade spodbujamo, da preizprašujejo vse. Za boljše soseske, šole, dvorišča, mesto. Za več dobrega na vsakem koraku, vsak dan. Za boljše skupnosti, podjetja, organizacije, društva. Za šport, kot si ga mladi želijo, za delo, kot ga vidijo, za priložnosti, ki si jih zaslužijo. Za več umetnosti, za več mladih, ki soustvarjajo mesto. Za več solidarnosti, za več urbane narave.

Prijave so odprte do 2.11.2021.
Za vprašanja in dodatne informacije vabljeni, da stopite v stik z nami na inkubator@mladizmaji.si ali pokličite 051 625 162 (Kaja Vuk / Mladi zmaji).

Resources

Get activity badge

Mestni inkubator 2021/2022 Get this badge

Prejemnik te značke se je vpisal v šesto sezono programa "Kaj je dobro in je lahko še boljše?" ter vabilo delil z vsaj še 3 prijatelji.
You have to finish 1 task to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Prijavi se na izobraževanje in z nami deli (slikovni) dokaz.
Task no.2
Evidence verified by: self-approved
Deli vabilo z vsaj še 3 prijatelji.
Civic engagement
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Javni zavod Mladi Zmaji
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists