About
Playlists
Sign up
1

The KEY - Iz mladosti v odraslost: Izzivi in priložnosti

Wednesday, August 31, 2022 17:00
Add to calendar
Trg Osvobodilne fronte 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Join
OverviewBadges

The KEY - Iz mladosti v odraslost: Izzivi in priložnosti

Wednesday, August 31, 2022 17:00
Trg Osvobodilne fronte 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Join

Content

V veliko veselje in čast nam je, da vas lahko povabimo na zaključni dogodek projekta The Key - Iz mladosti v odraslost: Izzivi in priložnosti.
Na dogodku, ki bo potekal 🗓️ v sredo, 31. 8. 2022, med 17. in 19. uro, v 📌 Mladinskem centru ULCA, Trg Osvobodilne fronte 10, vam bomo predstavile_i rezultate projekta in jih z vami tudi delile_i.
O vseh treh dokumentih, do katerih boste na dogodku prav tako dobili dostop, 👉🏼 Metodology for Younger Adults Education and Empowerment, 👉🏼 Toolkit for Younger Adults Education and 👉🏼 Empowerment in The Key National Recommendations bomo soavtorice_ji tudi spregovorile_i ter vam opisale_i procese nastajanja dokumentov. Skupaj z vami bomo iskale_i načine, na katere lahko dokumente uporabljamo, in se pogovarjale_i o priložnostih, komu vse bi še prišli prav. ♻️
Vabljene_i vse_i, ki delate s ciljno skupino mlajših odraslih med 25. in 35. letom, vabljene_i tudi vse_i, ki vas to področje zanima oziroma bi želele_i izvedeti več.
Za lažje načrtovanje količine prigrizkov in kave, vas prosimo, da se prijavite na povezavi: https://forms.gle/emdSudZTMRuZfixx9. 📍
Se vidimo!
ekipa projekta The Key

Resources

Get activity badge

Orodja za delo z mladmi odraslimi Get this badge

Prejemnica_k značke je aktivno sodeloval_a na dogodku in spoznala koncepte: emancipatorno učenje, izkustveno učenje, človekove pravice, eko-zemljevid, komunikacijske teorije.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Sodelovanje na dogodku

Location

Trg Osvobodilne fronte 10, 1000 Ljubljana, Slovenia

Skills

ESCO
#plan youth activities
ESCO
#plan youth programmes
ESCO
#promote youth work in the local community
Civic engagement
Added to playlist (0)
Time to complete: 1 hour 30 minutes
Share:

Organisers

Zavod Bob: ULCA
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists