About
Playlists
Sign up
1

USTVARJALNI DIGITALNI PROSTORI - Viri projekta

Join
OverviewBadges

USTVARJALNI DIGITALNI PROSTORI - Viri projekta

Join

Content

O VIRIH, KI JIH JE PROJEKT USTVARIL:
Namen projekta Creative Digital Spaces je prispevati k višji družbeni participaciji mladih z razvojem ustvarjalnih digitalnih prostorov, ki bodo delovali na treh ravneh: druženje - skupnost - pobudništvo. V teh prostorih bodo mladi krepili svoje digitalne kompetence (definirane v DigComp) in kreativnost ter ustvarjali (umetniške) družbene pobude.

V sklopu projekta smo pripravili:
  • Toolbox za pobudnike, kjer lahko najdete uporabna digitalna orodja za podporo ustvarjanju pomenljivih digitalnih izkušenj.
  • dva priročnika in
  • dva spletna tečaja za mladinske delavce ter
  • sistem kakovosti za podporna okolja za mladinske pobude.

Najdete jih na spletni strani (tukaj).

O ORGANIZACIJI:
Socialna akademija je nevladna organizacija s statusom v javnem intersu na področju mladinskega sektorja. Naše poslanstvo je, da posameznikom pomagamo, da pridobijo državljanske kompetence in se povezujejo v skupine. Skupine nato krepimo, da razvijajo inovativne družbene pobude in odgovarjajo na potrebe družbe. S tem pa gradimo družbo, temelječo na človekovem dostojanstvu.

Resources

Get activity badge

USTVARJALNI DIGITALNI PROSTORI - Viri projekta Get this badge

Prejemnik te značke je prebaral blog (najdeš jih tukaj) in prodibil vsaj 1 idejo za implementacijo digitalih orodij v svoje okolje.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Napiš komentar na prebran (vsaj 1) blog (najdeš jih na dnu spletne strani Creative Digital Spaces tukaj) in deli tvojo idejo za implementacijo digitalih praks mladinskega dela v svoje okolje.
Civic engagement
Added to playlist (1)
Time to complete: 30 minutes
Share:

Organisers

Socialna akademija

Used in playlists

Digitalni ustvarjalni prostori: NextGen mladinsko delo in tehnologije
Socialna akademija
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists