About
Playlists
Sign up
1

(PRE)SKOK NA SPLET - Ustvarjalni digitalni prostori

Join
OverviewBadges

(PRE)SKOK NA SPLET - Ustvarjalni digitalni prostori

Join

Content

O SPLETNEM PRIROČNIKU IZOBRAŽEVALNI (PRE)SKOK NA SPLET:
Ta priročnik je kot nalašč za vse, ki vas zanima, kako aktivirati, motivirati in obdržati skupino mladih prek spleta v daljšem časovnem obdobju – torej trajno.

Vsebine so namenjene predvsem mladinskim delavcem (voditeljem, vodnikom, vodjem skupin in ostalim, ki se ukvarjajo z mladimi), zagotovo pa so lahko koristne prav vsem izobraževalcem.

Priročnik je dostopen na tej povezavi.

O ORGANIZACIJI:
Mladinski svet Slovenije je krovno združenje mladinskih organizacij, ki delujejo na nacionalnem nivoju. Pod svojim okriljem združuje organizacije z različnimi interesnimi, nazorskimi ali političnimi usmeritvami. Trenutno združujemo 13 organizacij, katerih delovanje zaobjema več kot 50.000 mladih, starih od 15 do 29 let, iz vse Slovenije. Ključni namen MSS je zagovarjanje interesov mladih in spodbujanje sodelovanja mladih pri oblikovanju politik, ki pomembno vplivajo na njihovo življenje in delo. MSS s svojim delovanjem pomembno prispeva k sodelovanju med mladinskimi organizacijami na lokalnem, nacionalnem in mednarodnem nivoju.

O PROJEKTU USTVARJALNI DIGITALNI PROSTORI:
Namen projekta "Creative Digital Spaces" je prispevati k višji družbeni participaciji mladih z razvojem ustvarjalnih digitalnih prostorov, ki bodo delovali na treh ravneh: druženje – skupnost – pobudništvo. V teh prostorih bodo mladi krepili svoje digitalne kompetence (definirane v “Digital competence framework”) in kreativnost ter ustvarjali (umetniške) družbene pobude.

Resources

Get activity badge

(PRE)SKOK NA SPLET - Ustvarjalni digitalni prostori Get this badge

Prejemnik te značke, si je ogledal spletni priročnik IZOBRAŽEVALNI (PRE)SKOK NA SPLET, v katerem je spoznavla kako aktivirati, motivirati in obdržati skupino mladih prek spleta v daljšem časovnem obdobju – torej trajno.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Prelistaj priročnik Izobraževalni (pre)skok na splet in naštej vsaj tri razloge, ki so jih navedeli mladinski delavci, kaj so prednosti spletnega mladinskega dela.
Civic engagement
Added to playlist (1)
Time to complete: 30 minutes
Share:

Organisers

Socialna akademija

Used in playlists

Digitalni ustvarjalni prostori: NextGen mladinsko delo in tehnologije
Socialna akademija
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists