About
Playlists
Sign up
1

Šola za lajf za SŠ Roška - PKP #6

Thursday, November 17, 2022 12:40 - 15:00
Add to calendar
Metelkova ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Join
OverviewBadges

Šola za lajf za SŠ Roška - PKP #6

Thursday, November 17, 2022 12:40 - 15:00
Metelkova ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia
Join

Content

Program za spodbujanje ustvarjalnega razmišljanja in podjetnosti ter opogumljanja za postavljanje ambicioznih ciljev v življenju. Ker šola niso samo učbeniki! Z udeležbo na programu odkrivaš svoje talente, artikuliraš želje in cilje ter pridobiš oziroma nadgradiš različna znanja in orodja za realizacijo tvoje želje in uresničitev tvoje projektne ideje. Program ti bo pomagal pri motivaciji in inspiraciji za kreacijo novih idej. Uspešni posamezniki bodo s teboj osebno delili napotke in znanja, ki ti omogočijo ideje izpeljati vse do končnega rezultata.

Šesto in zadnje srečanje Šole za lajf - Pogumni. Kreativni. Podjetni. bo predstavljajo zaključni dogodek, kjer bodo udeleženci v praksi raziskovali teme in koncepte, ki so jih spoznali na delavnicah: kreativno razmišljanje, insporacija, kompetence prihodnosti in veščine javnega nastopanja. Prav tako se bodo srečali z Davidom Rakarjem,. ki jim bo predstavil svojo poslovno pot in priložnosti, ki jih ponuja program Erasmus+ za mlade podjetnike.

Resources

Get activity badge

Get activity badge subtitle

Šola za lajf za SŠ Roška - PKP #6 Get this badge

Prejemnik te značke se je udeležil zadnjega srečanja Šole za lajf PKP 2021/22 in se preko potepanja po Ljubljani spominjal tem in konceptov, ki jih je predčasno spoznal an delavnicah: osebni model razvoja, trajnost, javno nastopanje, kreativno razmišljanje in še več.
You have to finish 5 tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Sodeluj v aktivnosti.
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: PRVA TEMA = TRAJNOST. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe,...), ki te spomni na to.
Task no.3
Evidence verified by: one activity organiser
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: DRUGA TEMA = KREATIVNO RAZMIŠLJANJE. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe,...), ki te spomni na to.
Task no.4
Evidence verified by: one activity organiser
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: TRETJA TEMA = POSLOVNI MODEL. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe,...), ki te spomni na to.
Task no.5
Evidence verified by: one activity organiser
Na svojem sprehodu moraš najdi 4 primere tem/konceptov, ki smo jih obravnavali na delavnicah: ČETRTA TEMA = DOBRA REKLAMA. Na poti najdi primer (predmeta, organizacije, osebe, plakata, ...), ki te spomni na to.
Task no.6
Evidence verified by: one activity organiser
Dokaži še, da si prišel_a na cilji - z nami deli sliko tebe, na Metelkovi, z diplomo v roki ;)

Location

Metelkova ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenia

Badges
1

Career and job readiness
Added to playlist (1)
Time to complete: 2 hours 20 minutes
Share:

Organisers

TiPovej!

Used in playlists

Šola za lajf Roška 2022/23
TiPovej!
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists