About
Playlists
Sign up
4

Ljubljana mesto učenja in Quality label 101

Join
OverviewBadges

Ljubljana mesto učenja in Quality label 101

Join

Content

Kaj? Omenjeni seznam predvajanja uporabnike postopno vodi k spoznavnaju inciative Ljubljana mesto učenja in namena vzpostavitve Standarda kakovosti za Digitalne učne značke.

Kdo? V Imenu Zavoda TiPovej! in iniciative Ljubljana mesto učenja v letu 2024 začenjamo z "novo sezono" naših srečanj "Mladih ambasadorjev" za mlade in "MIMOZA srečanj" za izobraževalce.

Kaj? Gre za skupnostna sruženja, kjer se sproščeno srečuje z navdihujočim, raznolike misli pa združujejo moči za uresničitev na videz nemogočega. Ideja je nastala na študijskem obisku v okviru projekta "Povezana mesta učenja". Z našimi partnerji iz Sardinije smo leta 2022 vodili živahne debate, ki so se ob povratku v Slovenijo razvile v neformalne forume, osredotočene na izmenjavo idej, razpravo o projektih ter spodbujanje na videz nepričakovanih sodelovanj. Udeležba na srečanjih obeta obogatitveno izkušnjo z mnogimi koristmi, kot so priložnosti za mreženje, izmenjava idej, sodelovanje pri prihodnjih projektih, strokovni razvoj, navdih, dostop do virov in še mnogo več.

Omenjeni seznam predvjanaja udeležence uvodnih srečanj vodi skozi 3 ključne aktivnosti, ki se bodo nadgrajevale v letu 2024 in te so:
  • registracija na platformi
  • spoznavnaje platforme in njenih funkcij
  • praktična uporaba Digitalnih učnih značk


Activities to complete

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Registriraj se!
Mandatory
10 minutes
View full activity
Activities: 3
Started: 20
Completed playlist: 0
Time to complete: 20 minutes
Share:

Organisers

Ljubljana City of Learning
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists