A propos
Playlists
S'inscrire
1

Mestni inkubator 2020/21 - Prijava

Tuesday, November 3, 2020 23:25
Add to calendar
S'inscrire
Vue d'ensembleBadges

Mestni inkubator 2020/21 - Prijava

Tuesday, November 3, 2020 23:25
S'inscrire

Contenu

MESTNI INKUBATOR = uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno LjubljanoMladi imajo izjemen potencial ustvarjanja rešitev za izzive skupnosti, v katerih živijo. Potrebujejo le prostor, znanje in zaupanje. Verjamemo, da so mladi znanilci sprememb in da s pravim pristopom lahko bistveno prispevajo pri soočanju z današnjimi družbenimi izzivi. Mestni inkubator je glas mladih v mestu, je učno-delovno okolje, kjer so dovoljene napake in je prostor, kjer se udejanjajo vizije prihodnosti.S programom "Kaj je dobro in je lahko še boljše?" Ideje mladih spreminjamo v projekte in pomagamo pri njihovi uresničitvi. Program sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte mladih od 18 do 29 let v Ljubljani. Program je zasnovan z mislijo, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu. Mlade vabimo, da se pridružite Idejalistom in uresničite ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v prestolnici. Program ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je vzajemna učna izkušnja za udeležence in izvajalce programa.

Matériel

Get activity badge

Mestni inkubator Prijava Get this badge

MESTNI INKUBATOR = uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno Ljubljano. Prejemnik te značke se je prijavil na Mestni Inkubator in bil izbran za udeležbo na usposabljanju za nadgradnjo ideje.
Tâches
Tâche n°1
Preuve vérifiée par: en auto-approbation
Sodeluj v aktivnosti.
Engagement citoyen
Ajouté à la Playlist (0)
Temps à compléter : 1 heure
Partager :

Organisateurs

TiPovej!
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilCarteActivitésPlaylists