Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Mestni inkubator 2020/21 - Prijava

Tuesday, November 3, 2020 23:25
Add to calendar
Participar
Visão globalPatentes

Mestni inkubator 2020/21 - Prijava

Tuesday, November 3, 2020 23:25
Participar

Sobre

MESTNI INKUBATOR = uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno LjubljanoMladi imajo izjemen potencial ustvarjanja rešitev za izzive skupnosti, v katerih živijo. Potrebujejo le prostor, znanje in zaupanje. Verjamemo, da so mladi znanilci sprememb in da s pravim pristopom lahko bistveno prispevajo pri soočanju z današnjimi družbenimi izzivi. Mestni inkubator je glas mladih v mestu, je učno-delovno okolje, kjer so dovoljene napake in je prostor, kjer se udejanjajo vizije prihodnosti.S programom "Kaj je dobro in je lahko še boljše?" Ideje mladih spreminjamo v projekte in pomagamo pri njihovi uresničitvi. Program sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte mladih od 18 do 29 let v Ljubljani. Program je zasnovan z mislijo, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu. Mlade vabimo, da se pridružite Idejalistom in uresničite ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v prestolnici. Program ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je vzajemna učna izkušnja za udeležence in izvajalce programa.

Resources

Get activity badge

Mestni inkubator Prijava Get this badge

MESTNI INKUBATOR = uresničevanje idej za ustvarjalno, solidarno in zeleno Ljubljano. Prejemnik te značke se je prijavil na Mestni Inkubator in bil izbran za udeležbo na usposabljanju za nadgradnjo ideje.
Tarefas
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Sodeluj v aktivnosti.
Engajamento cívico
Adicionado à Playlist (0)
Tempo para completar: 1 hora
Compartilhar:

Organizadores

TiPovej!
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioMapaAtividadesPlaylist