Om
Spillelister
Registrer deg
1

Mestni inkubator 2021/2022 - prijave

Tuesday, November 2, 2021 23:59
Add to calendar
Delta
OversiktMerker

Mestni inkubator 2021/2022 - prijave

Tuesday, November 2, 2021 23:59
Delta

Innhold

Šesta sezona vpisa v program Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ je tu. Vabimo mlade med 18 in 29 let, da uresničijo svoje ideje in soustvarjajo Ljubljano. Iščemo ideje, ki so ustvarjalne, solidarne, zelene. Ideje pomagamo spremeniti v projekte, pobude, produkte, podjetja.

V programu ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ mladi pridobijo znanje, mentorstvo in finančno podporo. Mlade spodbujamo, da preizprašujejo vse. Za boljše soseske, šole, dvorišča, mesto. Za več dobrega na vsakem koraku, vsak dan. Za boljše skupnosti, podjetja, organizacije, društva. Za šport, kot si ga mladi želijo, za delo, kot ga vidijo, za priložnosti, ki si jih zaslužijo. Za več umetnosti, za več mladih, ki soustvarjajo mesto. Za več solidarnosti, za več urbane narave.

Prijave so odprte do 2.11.2021.
Za vprašanja in dodatne informacije vabljeni, da stopite v stik z nami na inkubator@mladizmaji.si ali pokličite 051 625 162 (Kaja Vuk / Mladi zmaji).

Materiale

Last ned aktivitetsmerke

Mestni inkubator 2021/2022 Få dette merket

Prejemnik te značke se je vpisal v šesto sezono programa "Kaj je dobro in je lahko še boljše?" ter vabilo delil z vsaj še 3 prijatelji.
Du må fullføre 1 oppgaven for å få dette merket
Oppgaver
Oppgavenr.1
Bevis bekreftet av: en aktivitetsarrangør
Prijavi se na izobraževanje in z nami deli (slikovni) dokaz.
Oppgavenr.2
Bevis bekreftet av: selvgodkjenning
Deli vabilo z vsaj še 3 prijatelji.
Samfunnsengasjement
Lagt til spilleliste (0)
Del:

Arrangører

Javni zavod Mladi Zmaji
Badgecraft driver denne plattformen og utvikler den sammen med ledende utdanningsorganisasjoner. EUs Erasmus Plus-program har delfinansiert utviklingen av den første versjonen av denne plattformen. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Endre til annet språk:
Delfinansiert av EUs Erasmus Plus-program
HjemKartProsjekterSpillelister