Über
Playlists
Registrierung
1

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Mitmachen
ÜbersichtBadges

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Mitmachen

Inhalt

Na CPM že od leta 1992 vzdržujemo kakovostne programe in projekte, ki jih dopolnjujemo glede na izražene potrebe. Zaposleni se vseskozi izobražujemo in imamo redno supervizijo. Odlikujejo nas: pristnost, prožnost pri reševanju stisk in izkušnje.

V društvu CPM podpiramo mlade na poti odraščanja. Preko različnih inovativnih izkustvenih programov jim omogočamo odkrivanje in krepitev potencialov, širjenje socialnih mrež ter učinkovito spoprijemanje z izzivi. Naše dejavnosti so namenjene mladim in tistim, ki so z njimi povezani. Posebno pozornost namenjamo mladim, ki so se znašli v stiski. Nudimo jim celostno obravnavo. Izvajamo javni verificirani socialno varstveni program, smo humanitarna organizacija, imamo status NVO v javnem interesu na področju socialnega varstva ter status organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju. Smo valilnica bodočih strokovnih delavk in delavcev. Naše dejavnosti so namenjene: – Mladim, da obogatijo svoje izkušnje, oblikujejo nove možnosti, izboljšajo vpogled v svoje življenje, pletejo nova poznanstva in sanjajo svoje sanje – Odraslim, ki imajo različna vprašanja, povezana z njihovimi ali drugimi mladimi – Odraslim, ki se želijo udeležiti izkustvenega treninga Projekti, ki jih izvajamo, so namenjeni podpori, krepitvi in razvoju mladih. Z njihovo pomočjo aktiviramo moči, talente, znanja in sposobnosti mladih ter jih podpiramo na poti odraščanja. Nudimo tudi podporno okolje za odrasle (starše, učitelje, prijatelje), ki vplivajo na kakovost življenj mladih.

Naše vrednote so: prevzemanje odgovornosti, kakovost, odprtost (odzivanje na potrebe, fleksibilnost), trajnostna naravnanost, rast in razvoj (inovativnost), varno okolje enakovrednost skupnost Načela našega dela so: nemoraliziranje aktivna participacija sodelovanje in dogovarjanje benevolentnost krepitev moči ustvarjalnost poslušanje brez vnaprejšnjih sodb usmerjenost v rešitve prevzemanje odgovornosti.

Material

  • Instagram
  • Facebook
  • Spletna stran

Erhalte einen Badge für diese Aktivität

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM Erhalte diesen Badge

Prejemnik te značke je spoznal Društvo CPM, njegove aktivnosti in priložnosti za mlade.
Aufgaben
Aufgabe Nr. 1
Augestellt durch die Organisatoren oder mittels QR Code
Spoznaj Društvo CPM.

Ort

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Bürgerschaftliches Engagement
Zur Playlist hinzugefügt (1)
Zeit zur Vervollständigung: 15 Minuten
Teilen:

Ausführende Organisation

Mreža KROJ

In Playlisten verwendet

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Badgecraft betreibt diese Plattform und entwickelt sie zusammen mit Organisationen aus dem Bildungsbereich. Das EU Programm ERASMUS+ hat eine Ko-Finanzierung für die Entwicklung der ersten Version dieser Plattform gewährt. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Andere Sprache auswählen:
Ko-Finanziert durch das Erasmus+ Programm der Europäischen Union
StartseiteMapAktivitätenPlaylists