About
Playlists
Sign up
1

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Join
OverviewBadges

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Join

Content

Na CPM že od leta 1992 vzdržujemo kakovostne programe in projekte, ki jih dopolnjujemo glede na izražene potrebe. Zaposleni se vseskozi izobražujemo in imamo redno supervizijo. Odlikujejo nas: pristnost, prožnost pri reševanju stisk in izkušnje.

V društvu CPM podpiramo mlade na poti odraščanja. Preko različnih inovativnih izkustvenih programov jim omogočamo odkrivanje in krepitev potencialov, širjenje socialnih mrež ter učinkovito spoprijemanje z izzivi. Naše dejavnosti so namenjene mladim in tistim, ki so z njimi povezani. Posebno pozornost namenjamo mladim, ki so se znašli v stiski. Nudimo jim celostno obravnavo. Izvajamo javni verificirani socialno varstveni program, smo humanitarna organizacija, imamo status NVO v javnem interesu na področju socialnega varstva ter status organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju. Smo valilnica bodočih strokovnih delavk in delavcev. Naše dejavnosti so namenjene: – Mladim, da obogatijo svoje izkušnje, oblikujejo nove možnosti, izboljšajo vpogled v svoje življenje, pletejo nova poznanstva in sanjajo svoje sanje – Odraslim, ki imajo različna vprašanja, povezana z njihovimi ali drugimi mladimi – Odraslim, ki se želijo udeležiti izkustvenega treninga Projekti, ki jih izvajamo, so namenjeni podpori, krepitvi in razvoju mladih. Z njihovo pomočjo aktiviramo moči, talente, znanja in sposobnosti mladih ter jih podpiramo na poti odraščanja. Nudimo tudi podporno okolje za odrasle (starše, učitelje, prijatelje), ki vplivajo na kakovost življenj mladih.

Naše vrednote so: prevzemanje odgovornosti, kakovost, odprtost (odzivanje na potrebe, fleksibilnost), trajnostna naravnanost, rast in razvoj (inovativnost), varno okolje enakovrednost skupnost Načela našega dela so: nemoraliziranje aktivna participacija sodelovanje in dogovarjanje benevolentnost krepitev moči ustvarjalnost poslušanje brez vnaprejšnjih sodb usmerjenost v rešitve prevzemanje odgovornosti.

Resources

  • Instagram
  • Facebook
  • Spletna stran

Get activity badge

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM Get this badge

Prejemnik te značke je spoznal Društvo CPM, njegove aktivnosti in priložnosti za mlade.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Spoznaj Društvo CPM.

Location

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Civic engagement
Added to playlist (1)
Time to complete: 15 minutes
Share:

Organisers

Mreža KROJ

Used in playlists

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists