Sobre
Playlists
Registrar-se
1

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Participar
Visão globalMedalhas

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Participar

Sobre

Na CPM že od leta 1992 vzdržujemo kakovostne programe in projekte, ki jih dopolnjujemo glede na izražene potrebe. Zaposleni se vseskozi izobražujemo in imamo redno supervizijo. Odlikujejo nas: pristnost, prožnost pri reševanju stisk in izkušnje.

V društvu CPM podpiramo mlade na poti odraščanja. Preko različnih inovativnih izkustvenih programov jim omogočamo odkrivanje in krepitev potencialov, širjenje socialnih mrež ter učinkovito spoprijemanje z izzivi. Naše dejavnosti so namenjene mladim in tistim, ki so z njimi povezani. Posebno pozornost namenjamo mladim, ki so se znašli v stiski. Nudimo jim celostno obravnavo. Izvajamo javni verificirani socialno varstveni program, smo humanitarna organizacija, imamo status NVO v javnem interesu na področju socialnega varstva ter status organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju. Smo valilnica bodočih strokovnih delavk in delavcev. Naše dejavnosti so namenjene: – Mladim, da obogatijo svoje izkušnje, oblikujejo nove možnosti, izboljšajo vpogled v svoje življenje, pletejo nova poznanstva in sanjajo svoje sanje – Odraslim, ki imajo različna vprašanja, povezana z njihovimi ali drugimi mladimi – Odraslim, ki se želijo udeležiti izkustvenega treninga Projekti, ki jih izvajamo, so namenjeni podpori, krepitvi in razvoju mladih. Z njihovo pomočjo aktiviramo moči, talente, znanja in sposobnosti mladih ter jih podpiramo na poti odraščanja. Nudimo tudi podporno okolje za odrasle (starše, učitelje, prijatelje), ki vplivajo na kakovost življenj mladih.

Naše vrednote so: prevzemanje odgovornosti, kakovost, odprtost (odzivanje na potrebe, fleksibilnost), trajnostna naravnanost, rast in razvoj (inovativnost), varno okolje enakovrednost skupnost Načela našega dela so: nemoraliziranje aktivna participacija sodelovanje in dogovarjanje benevolentnost krepitev moči ustvarjalnost poslušanje brez vnaprejšnjih sodb usmerjenost v rešitve prevzemanje odgovornosti.

Recursos

  • Instagram
  • Facebook
  • Spletna stran

Obter uma medalha da atividade

Članica Mreže KROJ: Društvo CPM Obter esta medalha

Prejemnik te značke je spoznal Društvo CPM, njegove aktivnosti in priložnosti za mlade.
Tarefas
Tarefa n.º 1
Emitido pelo organizador ou através da leitura do código QR
Spoznaj Društvo CPM.

Localização

Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenia
Participação cívica
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 15 minutos
Compartilhar:

Organizadores

Mreža KROJ

Utilizado em playlists

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
Cofinanciado pelo programa Erasmus+ da União Europeia
InícioMapaAtividadesPlaylists