About
Playlists
Sign up
1

Kaj je Mreža KROJ

Join
OverviewBadges

Kaj je Mreža KROJ

Join

Content

Mreža KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.

Smo relevanten sogovornik odločevalcem, povezovalec reprezentativnih organizacij, ki postavlja standarde kakovosti na področju, mladim pa omogoča dostop do kvalitetnih informacij ter je prostor za razvoj potencialov. Mreža KROJ je vez med ključnimi akterji na mladinskem polju, ki spodbuja mlade, da ustvarijo svojo karierno pot.

V letu 2017 smo nadgradili idejo o Nefiks kariernem razvoju mladih v Mrežo za karierni razvoj, ki smo jo s pomočjo MOL v letu 2018 razvili v mrežo osmih organizacij, ki so sprva sodelovale pri mreži. V slovenskem nevladnem prostoru smo tako v nekaj mesecih le iz nekaterih organizacij oblikovali Mladinsko mrežo za karierni razvoj – KROJ. Naš namen je namreč skupen, saj vsi spodbujamo mlade, da ustvarijo svojo karierno pot, s tem da jim omogočamo dostop do kvalitetnih informacij in si prizadevamo biti prostor za razvoj potencialov.

Verjamemo v medsebojni prenos znanja, zato organiziramo usposabljanja na teme kariernega razvoja mladih. Povezujejo nas skupni projekti, organizacija skupnih dogodkov mreže in karierna svetovalnica.

V Mrežo KROJ je trenutno vključenih 10 članic iz območja Ljubljane in 8 pridruženih članic iz drugih mest Slovenije.

Resources

Get activity badge

Kaj je Mreža KROJ Get this badge

Prejemnik te značke je spoznal namen in aktivnosti Mreže KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj, ki povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Spoznaj Mrežo KROJ in postani sledilec naših socialnih omrežij: Facebook in Instagram.

Skills

ESCO
#train youngsters
ESCO
#coach youngsters
ESCO
#carry out carrier management
Career and job readiness
Added to playlist (1)
Time to complete: 15 minutes
Share:

Organisers

Mreža KROJ

Used in playlists

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists