Sobre
Playlist
Regístrate
1

Kaj je Mreža KROJ

Participar
Panorama generalInsignias

Kaj je Mreža KROJ

Participar

Contenido

Mreža KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.

Smo relevanten sogovornik odločevalcem, povezovalec reprezentativnih organizacij, ki postavlja standarde kakovosti na področju, mladim pa omogoča dostop do kvalitetnih informacij ter je prostor za razvoj potencialov. Mreža KROJ je vez med ključnimi akterji na mladinskem polju, ki spodbuja mlade, da ustvarijo svojo karierno pot.

V letu 2017 smo nadgradili idejo o Nefiks kariernem razvoju mladih v Mrežo za karierni razvoj, ki smo jo s pomočjo MOL v letu 2018 razvili v mrežo osmih organizacij, ki so sprva sodelovale pri mreži. V slovenskem nevladnem prostoru smo tako v nekaj mesecih le iz nekaterih organizacij oblikovali Mladinsko mrežo za karierni razvoj – KROJ. Naš namen je namreč skupen, saj vsi spodbujamo mlade, da ustvarijo svojo karierno pot, s tem da jim omogočamo dostop do kvalitetnih informacij in si prizadevamo biti prostor za razvoj potencialov.

Verjamemo v medsebojni prenos znanja, zato organiziramo usposabljanja na teme kariernega razvoja mladih. Povezujejo nas skupni projekti, organizacija skupnih dogodkov mreže in karierna svetovalnica.

V Mrežo KROJ je trenutno vključenih 10 članic iz območja Ljubljane in 8 pridruženih članic iz drugih mest Slovenije.

Material

Consigue la insignia de actividad

Kaj je Mreža KROJ Consigue esta insignia

Prejemnik te značke je spoznal namen in aktivnosti Mreže KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj, ki povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.
Tareas
Tarea no.1
Emitido por el organizador o escaneando el código QR
Spoznaj Mrežo KROJ in postani sledilec naših socialnih omrežij: Facebook in Instagram.

Habilidades

ESCO
#train youngsters
ESCO
#coach youngsters
ESCO
#carry out carrier management
Carrera y preparación para el trabajo
Añadido a la lista de reproducción (1)
Tiempo para completar: 15 minutos
Compartir:

Organizadores

Mreža KROJ

Utilizado en las listas de reproducción

Mreža KROJ: članice in aktivnosti
Mreža KROJ
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea
InicioMapaActividadesPlaylist