About
Playlists
Sign up
1

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike

Friday, November 10, 2023 10:00
Add to calendar
Join
OverviewBadges

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike

Friday, November 10, 2023 10:00
Join

Content

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike je rezultat štirimesečnega projekta Analiza bralne pismenosti otrok z učnimi težavami in delavnice kreativnega pisanja kot model reševanja bralnih težav. Publikacija je nastala kot izdelek priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu. Namenjena je vsem, ki mladim poskušate približati umetnost besede – pisane, govorjene, zapete ali celo narisane – in jih skozi igro spodbuditi, da kakšno misel namenijo tudi jeziku, torej: učiteljem, pedagoškim delavcem, delavcem v kulturi, staršem. Nastal je kot rezultat priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu Po kreativni poti do znanja 2017–2020. Projekt je omogočila Filozofska fakulteta v Ljubljani v sodelovanju z Zavodom MISSS.

Resources

Get activity badge

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike Get this badge

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike je rezultat štirimesečnega projekta Analiza bralne pismenosti otrok z učnimi težavami in delavnice kreativnega pisanja kot model reševanja bralnih težav. Publikacija je nastala kot izdelek priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu. Namenjena je vsem, ki mladim poskušate približati umetnost besede – pisane, govorjene, zapete ali celo narisane – in jih skozi igro spodbuditi, da kakšno misel namenijo tudi jeziku, torej: učiteljem, pedagoškim delavcem, delavcem v kulturi, staršem.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Participate in activity

Skills

ESCO
#assist students in their learning
ESCO
#advise on learning methods
ESCO
#advise on teaching methods
ESCO
#plan workshop activity
ESCO
#coach young people
YWIM
#ensures young people can gain competences
ESCO
#assist children with special needs in education settings
Arts and culture
Added to playlist (0)
Time to complete: 3 hours
Share:

Organisers

Zavod MISSS
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists