Apie
Grojaraščiai
Registruotis
1

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike

Friday, November 10, 2023 10:00
Add to calendar
Prisijungti
ApžvalgaŽenkliukai

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike

Friday, November 10, 2023 10:00
Prisijungti

Apie

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike je rezultat štirimesečnega projekta Analiza bralne pismenosti otrok z učnimi težavami in delavnice kreativnega pisanja kot model reševanja bralnih težav. Publikacija je nastala kot izdelek priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu. Namenjena je vsem, ki mladim poskušate približati umetnost besede – pisane, govorjene, zapete ali celo narisane – in jih skozi igro spodbuditi, da kakšno misel namenijo tudi jeziku, torej: učiteljem, pedagoškim delavcem, delavcem v kulturi, staršem. Nastal je kot rezultat priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu Po kreativni poti do znanja 2017–2020. Projekt je omogočila Filozofska fakulteta v Ljubljani v sodelovanju z Zavodom MISSS.

Medžiaga

Gauk veiklos ženkliuką

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike Gauk šį ženkliuką

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike je rezultat štirimesečnega projekta Analiza bralne pismenosti otrok z učnimi težavami in delavnice kreativnega pisanja kot model reševanja bralnih težav. Publikacija je nastala kot izdelek priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu. Namenjena je vsem, ki mladim poskušate približati umetnost besede – pisane, govorjene, zapete ali celo narisane – in jih skozi igro spodbuditi, da kakšno misel namenijo tudi jeziku, torej: učiteljem, pedagoškim delavcem, delavcem v kulturi, staršem.
Užduotys
Užduotis nr.1
Išduoda organizatorius arba nuskaitant QR kodą
Participate in activity

Įgūdžiai

ESCO
#padėti mokiniams mokytis
ESCO
#konsultuoti dėl mokymosi metodų
ESCO
#konsultuoti mokymo metodų klausimais
ESCO
#planuoti dirbtuvių darbą
ESCO
#ugdyti jaunimą
YWIM
#ensures young people can gain competences
ESCO
#padėti specialiųjų poreikių turintiems vaikams mokymosi aplinkoje
Menas ir kultūra
Pridėjo į grojaraštį (0)
Laikas pabaigti: 3 valandos
Dalintis:

Organizatoriai

Zavod MISSS
Badgecraft palaiko šią platformą ir plėtoja ją kartu su pagrindinėmis švietimo organizacijomis. Europos Sąjungos programa Erasmus+ dalinai finansavo pirmosios platformos versijos sukūrimą. Susisiekite su mumis support@badgecraft.eu.
Platforma
Pakeisti į kitą kalbą:
Dalinai finansuojamas iš Europos Sąjungos programos Erasmus+
PradinisŽemėlapisVeiklosGrojaraščiai