Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike

Friday, November 10, 2023 10:00
Add to calendar
Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike

Friday, November 10, 2023 10:00
Liity

Lisätiedot

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike je rezultat štirimesečnega projekta Analiza bralne pismenosti otrok z učnimi težavami in delavnice kreativnega pisanja kot model reševanja bralnih težav. Publikacija je nastala kot izdelek priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu. Namenjena je vsem, ki mladim poskušate približati umetnost besede – pisane, govorjene, zapete ali celo narisane – in jih skozi igro spodbuditi, da kakšno misel namenijo tudi jeziku, torej: učiteljem, pedagoškim delavcem, delavcem v kulturi, staršem. Nastal je kot rezultat priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu Po kreativni poti do znanja 2017–2020. Projekt je omogočila Filozofska fakulteta v Ljubljani v sodelovanju z Zavodom MISSS.

Materiaali

Hanki aktiviteetti-merkki

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike Hanki tämä merkki

Priročnik za izvedbo delavnic kreativnega pisanja za otroke in mladostnike je rezultat štirimesečnega projekta Analiza bralne pismenosti otrok z učnimi težavami in delavnice kreativnega pisanja kot model reševanja bralnih težav. Publikacija je nastala kot izdelek priprav na delavnice kreativnega pisanja, oblikovane v okviru dela na projektu. Namenjena je vsem, ki mladim poskušate približati umetnost besede – pisane, govorjene, zapete ali celo narisane – in jih skozi igro spodbuditi, da kakšno misel namenijo tudi jeziku, torej: učiteljem, pedagoškim delavcem, delavcem v kulturi, staršem.
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Issued by organiser or scanning QR code
Participate in activity

Taidot

ESCO
#avustaa opiskelijoita opinnoissa
ESCO
#antaa ohjeita oppimismenetelmistä
ESCO
#antaa opetusmenetelmiä koskevaa neuvontaa
ESCO
#suunnitella työpajojen toimintaa
ESCO
#mentoroida nuoria
YWIM
#ensures young people can gain competences
ESCO
#avustaa lapsia, joilla on erityistarpeita, kouluympäristössä
Taide ja kulttuuri
Lisätty soittolistaan (0)
Suoritusaika: 3 tuntia
Jaa:

Järjestäjät

Zavod MISSS
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat